Xarxes on
participem

L’ENTITAT

En xarxa per poder arribar més lluny en l’acció social

Taula sense llar

Taula Sense Llar
de Badalona

Taula Sense Llar de Badalona

Taula sense llar

La Fundació Llegat Roca i Pi forma part de la Taula Sense Llar de Badalona com a entitat implicada en la sensibilització i en fer incidència davant la problemàtica de les persones sense llar a la ciutat, així com en la coordinació dels serveis oferts a aquestes persones.

La Taula és un espai formal de trobada i treball constituït l’any 2017 per representants de les entitats d’acció social que a Badalona desenvolupen programes d’atenció i acompanyament a persones en situació de sense llar i per representants dels Serveis Socials de l’Ajuntament de la ciutat.

Les entitats socials són concretament Sant Joan de Déu Serveis Socials, Càritas Diocesana de Barcelona, Fundació Llegat Roca i Pi, Fundació Acollida i Esperança, Fundació Mambré, Creu Roja Barcelonès Nord i Asaupam.

Grup La Teranyina a Badalona

El Grup “La Teranyina” és un grup de treball d’entitats que ofereixen serveis i recursos a gent gran a Badalona. La Fundació Llegat Roca i Pi en forma part en gestionar la Residència assistida per a gent gran, així com per la seva implicació en l’acompanyament a aquest col·lectiu i en la sensibilització pel que fa a les seves necessitats.

Les entitats que formen el Grup són Amics de la Gent Gran, Fundació Llegat Roca i Pi, Càritas Diocesana de Barcelona, l’Associació de Veïns del Centre de Badalona, Creu Roja Barcelonès Nord, Associació de Familiars d’Alzheimer de Badalona, Aules d’extensió universitària per a gent gran a Badalona i Fundació Catalunya La Pedrera.

El Grup La Teranyina a Badalona organitza des de la seva creació l’any 2019 les Jornades de Gent Gran, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, Badalona Serveis Assistencials i l’Institut Català de la Salut.

ACRA

Associació Catalana de
Recursos Residencials (ACRA)

Associació Catalana de
Recursos Residencials (ACRA)

ACRA

ACRA, l’Associació Catalana de Recursos Assistencials, és una organització sense ànim de lucre, fundada el 1989, que agrupa la majoria d’empreses i entitats del sector de l’assistència a la gent gran a Catalunya.

És l’entitat de referència del sector i la Fundació Llegat Roca i Pi en forma part per tal d’estar informada i participar de les novetats d’aquest àmbit i dels reptes del model assistencial en relació amb la Residència assistida per a gent gran.

Coordinadora Catalana de Fundacions

Coordinadora Catalana
de Fundacions

Coordinadora Catalana de Fundacions

Coordinadora Catalana de Fundacions

La Fundació Llegat Roca i Pi forma part de la Coordinadora Catalana de Fundacions per estar al dia pel que fa al sector fundacional així com per participar en activitats formatives.

La Coordinadora, fundada l’any 1978, compta amb més de 650 fundacions associades en l’àmbit de l’acció social, de salut, educatiu, cultural, de recerca i de cooperació.