8 / febr. / 2023

Trobada amb la Síndica de Greuges a la Fundació Llegat Roca i Pi

La síndica de greuges de Catalunya, Esther Giménez-Salinas, ha visitat el 8 de febrer la Fundació Llegat Roca i Pi per conèixer l’acció social de l’entitat i s’ha reunit també amb professionals de la Residència per a gent gran.

A la trobada s’ha parlat de les característiques de la residència, del grau cada cop més alt de dependència de les persones que hi entren a viure i de les llistes d’espera, entre d’altres. Ho han explicat Cristina Aspa, directora de la Residència, i Laura Renau, treballadora social i també responsable de l’equip d’Educació Social.

També Joaquim Planasdemunt, gerent de la Fundació, ha parlat de la missió de Roca i Pi d’atendre i acompanyar persones en situació de vulnerabilitat social i famílies a Badalona i a les poblacions de l’entorn, així com del nombre de persones acompanyades. Mar Alsamora, cap d’acció social, s’ha referit als convenis i projectes en aliança impulsats per la Fundació a la ciutat de Badalona d’acord amb aquesta missió.

La Síndica ha manifestat que “reunir-se amb entitats és imprescindible per conèixer la realitat dels problemes que afecten a les persones”.

T’ha agradat? Pots compartir a:

Potser també t’interessi llegir…

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *