11 / gen. / 2024

Taller Sant Isidre: 10 anys acompanyant a persones sense llar

El 9 de gener, coincidint amb el 10è aniversari de la seva inauguració, hem celebrat un acte a la seu de la Fundació Roca i Pi per commemorar els 10 anys del Taller Sant Isidre.

El Taller Sant Isidre compleix 10 anys de trajectòria acompanyant a persones en situació de sense llar a Badalona. L’acte commemoratiu d’aquest aniversari ha tingut lloc a la seu de Roca i Pi.

La trobada ha reunit representants de les tres entitats impulsores del Taller: Fundació Formació i Treball, Fundació Roca i Pi i Càritas Diocesana de Barcelona. També hi han assistit altres entitats de la ciutat que treballen en l’àmbit del sensellarisme a Badalona.

En l’acte, on s’ha parlat dels orígens i objectius del Taller, també han estat presents les persones participants al Taller. Actualment són 14 persones i algunes d’elles han explicat el projecte i exposició “Laboratori de Samarretes”, presentada amb motiu d’aquests 10 anys. 

La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Badalona, M. Carmen Expósito, ha tancat la trobada juntament amb el president del Patronat de Roca i Pi, Jaume Aymar.

El Taller Sant Isidre és un espai prelaboral dirigit a persones que han estat sense llar o que es troben en un risc d’exclusió molt elevat, centrat a la zona del Barcelonès Nord (principalment a Badalona i Santa Coloma de Gramenet).

Més informació

T’ha agradat? Pots compartir a:

Potser també t’interessi llegir…

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *