25 / abr. / 2024

Sant Jordi 2024: dues paradetes solidàries de Roca i Pi

La Fundació Llegat Roca i Pi ha tornat a participar a la Fira de Sant Jordi de Badalona per segon any consecutiu amb una paradeta solidària al carrer Francesc Layret. També, com és habitual, s’ha muntat una paradeta a la residència de gent gran.

A la Fira de Sant Jordi de Badalona 2024, on han estat presents moltes entitats de la ciutat, s’ha muntat una paradeta solidària juntament amb Sant Joan de Déu Serveis Socials a favor de l’acompanyament a persones sense llar dins del Programa d’Inclusió Bisbe Carrera, programa també promogut per Càritas.

D’altra banda, a la residència, l’equip d’Educació social ha organitzat una paradeta a favor de la lluita contra l’Alzheimer i la Fundació Pasqual Maragall.

Des de Roca i Pi volem agrair a totes les persones voluntàries que han col·laborat en les paradetes en aquest dia tan especial. També un agraïment especial a les persones usuàries del centre de dia Folre per a persones sense llar que ens han acompanyat a la paradeta de la Fira de Sant Jordi de Badalona!

 

T’ha agradat? Pots compartir a:

Potser també t’interessi llegir…

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *