31 / març / 2023

Reunió entre el Síndic de Greuges i entitats que acompanyen a persones nouvingudes a la seu de Roca i Pi

Representants del Síndic de Greuges s’han reunit amb diverses entitats de l’entorn de Badalona que acompanyen a persones nouvingudes a la seu de la Fundació Llegat Roca i Pi.

L’objectiu per part del Síndic era poder sentir de primera mà experiències i possibles vulneracions de drets en relació amb aquest col·lectiu. També hi han assistit dues persones nouvingudes, una del Marroc i una del Senegal. La reunió ha estat el 21 de març.

Concretament Jaume Saura, adjunt general del Síndic de Greuges, i Aida C. Rodríguez, directora de l’àrea de Drets Socials i Justícia Restaurativa, han parlat a la reunió amb Ponts per la Pau, Isil i CEHDA així com també amb les plataformes Stop Mare Mortum, Badalona Acull o Plataforma Sant Roc Badalona. Els dos representants del Síndic han manifestat la dificultat de tenir contacte directe amb el col·lectiu de nouvinguts, del qual no arriben gairebé peticions o queixes al Síndic. Així mateix han agraït la reunió per poder afavorir aquest contacte, conèixer problemàtiques i poder recollir qüestions.

Aquesta reunió ha tingut lloc després de la visita de la Síndica de Greuges a la Fundació Llegat Roca i Pi el passat mes de febrer.

T’ha agradat? Pots compartir a:

Potser també t’interessi llegir…

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *