26 / febr. / 2024

Reunió amb les famílies de les persones que viuen a la Residència

La col·laboració amb les famílies pel benestar de les persones residents ha estat una de les idees destacades a la reunió, juntament amb què les residències són un “espai de vida” i que tota la plantilla s’ha format en la metodologia de cura “Humanitude”.

Dissabte 24 de febrer al matí les famílies de les persones que viuen a la Residència han assistit a una reunió informativa. S’ha parlat, entre d’altres, de l’equip humà del centre (82 persones treballadores), de l’organització, del futur model residencial o del Pla de la Generalitat de desplegament de l’atenció integrada social i sanitària a les persones que viuen a les Residències de Gent Gran.

La presentació ha anat a càrrec de la directora de la Residència, Inma Calderón, que ha remarcat que “Tot l’equip ens hem format en ‘Humanitude’, una metodologia de cura basada en principis com zero cures a la força -sense ometre’n cap-, en què el centre sigui un lloc on es vol viure, en el respecte a la singularitat i la intimitat o en l’obertura cap a l’exterior”. 

Algunes de les novetats de l’any 2024 explicades han estat la reobertura del Centre de dia, integrat a la Residència, la implantació del canal ètic -accessible a través de la web– o l’arribada de les Germanes de Bene Mariya.

La trobada s’ha tancat amb un cafè amb les famílies a la sala d’activitats, on també han estat presents altres membres de l’equip de la Residència i on s’han intercanviat preguntes i impressions.

T’ha agradat? Pots compartir a:

Potser també t’interessi llegir…

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *