30 / juny / 2022

Renovació del Patronat de la Fundació Llegat Roca i Pi

D’acord amb els seus estatuts, la Fundació Llegat Roca i Pi ha renovat part dels membres del seu Patronat. En aquesta renovació s’ha tingut en compte la paritat entre homes i dones i s’ha incrementat la presència de dones al Patronat.

Les noves incorporacions al Patronat són Eva Gayarre (secretària), Dolors Fibla (vocal), Anna Maria Prats (vocal) i Josep Maria Moré (vocal).

Les persones que han format part del Patronat durant els últims vuit anys i que han deixat el càrrec aquest any 2022 d’acord amb els estatuts de Roca i Pi són Maite Forteza, Xavier Claret, Manuel Lecha i Xavier Oncins. Totes elles han contribuït en la implementació de convenis amb altres entitats i de projectes en aliança d’acord amb la missió de Roca i Pi: atenció i acompanyament a les persones pobres i en situació de vulnerabilitat social i de les seves famílies preferentment a Badalona i al Barcelonès Nord. El Patronat renovat haurà d’actualitzar aquesta missió en l’actual context.

D’esquerra a dreta, Josep Maria Moré, Anna Maria Prats, Andreu Oller, Jaume Aymar, Josep Maria Rosés, Dolors Fibla i Eva Gayarre (Primera reunió del nou Patronat de la Fundació Llegat Roca i Pi, 27 de juny de 2022)

T’ha agradat? Pots compartir a:

Potser també t’interessi llegir…

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.