Projecte Àngels i inserció laboral 2019-11-04T17:13:55+00:00

El Projecte Àngels neix el 2010 sent un projecte de col·laboració entre diferents entitats que vetllen per permetre a persones amb pocs recursos poder fer reparacions als seus domicilis i, a la vegada, millorar les condicions d’ocupació de persones amb dificultats per a accedir al mercat laboral, sovint en situació de risc d’exclusió social. Hi col·laboren la Fundació Roca i Pi, i altres organismes i empreses privades vinculades al món de la rehabilitació. Paral·lelament, posa en marxa el Servei d’Arranjaments de la Llar per a col·lectius vulnerables, una iniciativa compartida amb l’Ajuntament de Badalona i Badalona Serveis Assistencials que, a partir del Servei d’Atenció Integral a Domicili (SAID), completa la resta de serveis d’atenció a domicili que formen la cartera de serveis socials municipals. Posteriorment s’arriba a un acord amb l’Institut Municipal d’Ocupació a través del projecte IMPULS per la contractació de personal.

El Projecte Àngels neix el 2010 sent un projecte de col·laboració entre diferents entitats que vetllen per permetre a persones amb pocs recursos poder fer reparacions als seus domicilis i, a la vegada, millorar les condicions d’ocupació de persones amb dificultats per a accedir al mercat laboral, sovint en situació de risc d’exclusió social. Hi col·laboren entre d’altres, la Fundació Roca i Pi, la Fundació Laboral de la Construcció, i Aemifesa (Gremi d’instal·ladors del Barcelonès Nord i Baix Maresme). Paral·lelament, posa en marxa el Servei d’Arranjaments de la Llar per a col·lectius vulnerables, una iniciativa compartida amb l’Ajuntament de Badalona i Badalona Serveis Assistencials que, a partir del Servei d’Atenció Integral a Domicili (SAID), completa la resta de serveis d’atenció a domicili que formen la cartera de serveis socials municipals. Posteriorment s’arriba a un acord amb l’Institut Municipal d’Ocupació a través del projecte IMPULS per la contractació de personal.

EMPRESA D’INSERCIÓ LABORAL

Amb l’objectiu de facilitar la formació, integració I incoroporació sociolaboral de persones en risc d’exclusió social, Àngles EI neix l’abril del 2014 gràcies a l’impuls de la Fundació Roca i Pi, promotora del projecte, i a l’octubre de 2019 passa a formar part del grup Formació i Treball. Des de les hores ençà, el projecte ofereix la possibilitat de serveis d’arranjament de la llar pels col·lectius vulnerables, consolidant en els últims anys no només la línia de producció dels serveis de construcció, rehabilitació I manteniment d’edificis, sinó també la línia de serveis auxiliars a la construcció, com per exemple lampisteria, fusteria o electricitat.

QUÉ OFERIM ALS NOSTRES BENEFICIARIS?

EL RECOLZAMENT NECESSARI
PER TROBAR UNA SEGONA OPORTUNITAT

Consolidem un itinerari que permeti la incorporació al mercat laboral de les persones que formen part dels nostres programes d’inserció. Així doncs, realitzem un acompanyament durant aquest itinerari, creem una via d’accés al món laboral gràcies a l’experiència adquirida al mercat protegit i, en tot moment, donem una resposta individualitzada a cada usuari per tal d’ajudar a construir l’itinerari personal adient.

  • Crear un espai d’aprenentatge professional per tal que els usuaris assoleixin les tècniques, actituds i hàbits laborals necessaris..
  • Proporcinar un espai de reflexió i anàlisi sobre l’experiència laboral.
  • Millorar l’autonomia personal.
  • Reforçar les experiències positives per millorar l’autoestima.
  • Afavorir el procés de presa de decisions.

COM HO FEM?

FORMAR, GUIAR I TREBALLAR

L’ITINERARI D’INSERCIÓ SOCIOLABORAL

1. Procés de selecció.
2. Diagnòstic de l’ocupabilitat.
3. Contractació i signatura de l’Acord d’Inserció.
4. Fase d’aprenentatge al lloc de treball.
5. Elaboració del Pla de Treball de cada usuari.
6. Seguiment periòdic del Pla de Treball.
7. Avaluació continua dels objetius fixats.
8. Avaluació final del procés d’inserció.
9. Fase de recerca de feina.

QUINS SERVEIS FEM POSSIBLES?

TOTES LES NECESSITATS D’UNA LLAR DIGNA PELS QUI MÉS HO NECESSITEN

· Construcció, rehabilitació i manteniment d’edificis.
· Lampisteria, fusteria i electricitat.
· Gestió i treballs agrícoles o forestals.
· Manipulació de productes manufacturats.
· Restauració de mobles i recuperació d’electrodomèstics.
· Mantenimient i conservació de jardins.
· Producció de artesania.
· Neteja.
· Atenció al client.

Tu també pots ajudar a fer créixer el projecte Àngels contractant els serveis d’Àngels empresa d’Inserció.

Si necessites una reparació, una reforma a la teva llar o qualsevol altre tipus de serveis que oferim, confia amb nosaltres; tots els serveis són realitzats per professionals qualificats amb l’ajuda dels beneficiaris del Projecte Àngels.