5 / ag. / 2022

Primera sortida a la platja de Badalona després de dos estius de restriccions per la covid

Les persones residents han anat a la platja de l’Estació de Badalona i han pogut banyar-se amb el suport del servei de bany assistit.

Aquests mesos de juliol i agost, després de dos estius sense anar-hi per la covid, les persones que viuen a la Residència per a gent gran Roca i Pi han pogut gaudir d’una estona a la platja de Badalona. S’han desplaçat en minibus des de la Residència per a gent gran Roca i Pi fins a la platja de l’Estació de Badalona. Allà han fet un petit vermut a una de les guinguetes i les persones que ho han desitjat han pogut també banyar-se amb el suport del servei de bany assistit.

 

Les sortides s’han fet en petits grups per tal que totes les persones residents que desitjaven anar a la platja ho poguessin fer, acompanyades de l’equip del servei d’Educació Social de la Residència i també d’algunes persones voluntàries.

 

Anar recuperant les sortides i les activitats amb l’entorn és important per a la salut física, mental i emocional de les persones residents, sempre amb precaució.

 

 

T’ha agradat? Pots compartir a:

Potser també t’interessi llegir…

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *