10 / febr. / 2023

Primera Botiga Amiga a Badalona

La Botiga Amiga a Badalona és la número 21 a Catalunya i s’ha inaugurat oficialment el 7 de febrer amb la presència de l’Alcalde.

La Fundació Formació i Treball, en aliança amb la Fundació Llegat Roca i Pi, ha inaugurat la primera Botiga Amiga a Badalona al carrer Sant Anastasi, número 22. Es tracta d’una iniciativa de la Fundació Formació i Treball que a través de la venda de roba de segona mà dona oportunitats laborals a persones en risc d’exclusió social potenciant a més la reutilització, el reciclatge i el consum sostenible.

“L’objectiu de l’aliança de la Fundació Roca i Pi amb Formació i Treball és sumar esforços per millorar l’àmbit de la inserció laboral per a persones amb especials dificultats a la ciutat de Badalona. Per això Roca i Pi hi destina una part important de recursos dins de l’acció social a la ciutat”, ha destacat Jaume Aymar, president del Patronat de la Fundació Llegat Roca i Pi.

El 7 de febrer s’ha inaugurat aquesta Botiga Amiga a Badalona amb la presència del regidor de Serveis Socials David Torrents i de l’alcalde de Badalona Rubén Guijarro. L’Alcalde s’ha referit a la importància de l’obertura de la Botiga Amiga a la ciutat de Badalona per afavorir “el comerç de proximitat, sostenible i solidari”, i que “dona vida a l’economia local amb la generació de llocs de feina per a col·lectius vulnerables”.

 

 Més informació a la Nota de premsa

T’ha agradat? Pots compartir a:

Potser també t’interessi llegir…

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *