PRESENTACIÓ DEL LLIBRE GRANS HISTÒRIES

Aquest dimecres 24 de març, l’Editorial Claret va presentar el llibre Grans Històries, una obra dels autors David García, Roser Rovira i Juanjo Fernández.

La presentació virtual del llibre Grans Històries va comptar també  amb la presència Joan Andreu Parra, periodista a Catalunya Cristiana i Ràdio Estel  i de tres representants de la Residència Roca i Pi de Badalona: la usuària Maria Rosa Navarro; l’educador social Sergio Pérez i la treballadora social, Laura Renau.

El llibre Grans Històries neix de la necessitat d’establir noves modalitats d’aprenentatge que fomentin el diàleg i la convivència entre generacions, recull quinze històries i cada història inclou un conte, una fitxa pedagògica  i una il·lustració.

Els contes, estan inspirats en històries reals de la gent gran que viu en la Residencia Llegat Roca i Pi i  tracten temes com la imaginació, l’alegria, la tranquil·litat,  l’esperança, l’esforç i la constància.

El llibre Grans Històries es la ” cirereta” d’un projecte que fa més de tretze anys que s’esta desenvolupant entre el Col·legi Mare de Déu de la Salut i la Residència Roca i Pi de Badalona.

Un dels moments més emotius durant la presentació va ser quan la resident  Maria Rosa Navarro va realitzar la lectura del conte del Jaume ( Imaginació)  mentre el Juanjo Fernández, l’il·lustrador
del llibre, en dibuixava a temps real tota l’acció.

El llibre es pot adquirir en línia a través del web de l’editorial.
 

 

2021-03-29T17:28:21+00:00 29, març, 2021|Sense categoritzar|