4 / nov. / 2022

Les III Jornades de Gent Gran a Badalona s’han centrat en la figura del cuidador

El grup d’entitats La Teranyina, que treballa amb i per la gent gran a Badalona, organitza les Jornades. Roca i Pi en forma part i també dona suport per poder realitzar-les. Aquest any han tingut lloc el 25 d’octubre.

Les terceres Jornades de Gent Gran a Badalona s’han celebrat el 25 d’octubre amb el títol “Cuidem-nos: Recursos i idees per a persones que cuiden” i amb l’assistència de més de 100 persones. Aquestes Jornades anuals les organitza el grup d’entitats La Teranyina, integrat també per la Fundació Llegat Roca i Pi.

La trobada ha inclòs una jornada tècnica al matí al Centre Cívic La Salut amb una conferència d’Eulàlia Cucurella, presidenta d’honor de la Fundació Alzheimer Catalunya, i també tallers sobre la cura del cuidador i l’acompanyament emocional. A la tarda s’han fet activitats lúdiques per a persones grans, al Centre Cultural l’Escorxador.

L’alcalde de Badalona Rubén Guijarro ha inaugurat les Jornades de Gent Gran 2022 juntament amb Jaume Aymar, president de la Fundació Llegat Roca i Pi, acompanyats també de la regidora Teresa González. La regidora Araceli Cruz ha participat també en les conclusions i el tancament de la jornada al matí.

El grup La Teranyina està format per Amics de la Gent Gran, Fundació Llegat Roca i Pi, Creu Roja, Fundació Catalunya La Pedrera, Càritas, Associació de Familiars Alzheimer de Badalona, Aula d’Extensió Universitària per a la gent gran de Badalona i l’Associació de veïns del centre. També s’han incorporat al grup Salut Mental Barcelonès Nord, Badalona Capaç i Plataforma de la Gent Gran.

Les Jornades de Gent Gran compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, Badalona Serveis Assistencials i l’Institut Català de la Salut.

T’ha agradat? Pots compartir a:

Potser també t’interessi llegir…

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *