2 / febr. / 2024

La Residència comptarà amb la presència religiosa de les Germanes de Bene Mariya

Les Germanes, originàries de Burundi, oferiran acompanyament religiós a aquelles persones que viuen a la Residència que així ho desitgin. Històricament sempre ha hagut presència religiosa femenina a la Residència, la més antiga de Badalona.

La Residència per a gent gran de la Fundació Llegat Roca i Pi ha donat la benvinguda a quatre Germanes de l’Orde religiosa de Bene Mariya, originàries de Burundi. Durant tota la història de la Residència -més de 100 anys- ha hagut sempre presència religiosa de diferents congregacions (Carmelites de Sant Josep i Dominiques de la Presentació).

Les Germanes de Bene Mariya han arribat el 26 de gener i contribuiran a l’acompanyament religiós que històricament s’ha ofert al centre residencial, a aquelles persones residents i/o familiars que així ho desitgin.

La Residència de la Fundació Roca i Pi és la més antiga de Badalona i compta des del 2022 amb el Servei d’Atenció Espiritual i Religiosa (SAER), que contempla les necessitats vinculades a l’espiritualitat des d’una perspectiva àmplia, social, de salut i d’etapa de vida. Amb la incorporació de les Germanes de Bene Mariya es comptarà també amb el suport de les Germanes per a les activitats religioses.

Membres de l’equip, del Patronat i de l’entorn de la Fundació, així com també Rosa del Amo, 4a Tinent d’Alcaldia, han rebut les Germanes.

T’ha agradat? Pots compartir a:

Potser també t’interessi llegir…

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *