29 / des. / 2022

La Residència celebra el Nadal amb la visita d’escoles de Badalona i amb actuacions de grups de ball i cant

Després de dos anys sense poder fer actes amb l’entorn per Nadal a causa de la covid, aquest any 2022 les persones que viuen a la Residència han pogut gaudir de diferents activitats i actuacions. Ho podeu veure al vídeo i també us donem més detalls a continuació.

El 14 de desembre l’alumnat de 1er ESO de l’Escola Lestonnac va fer una adaptació dels Pastorets. També al desembre els alumnes del Col·legi Mare de Déu de la Salut van realitzar diferents tallers amb les persones residents.

Aquest Nadal 2022 han actuat diversos grups de cant i ball com la Societat Coral La Badalonense, l’Escola de dansa Multiestil, l’Associació Goliàrdica d’Antics Tunos de Barcelona, el Coro Rociero El Rincón del Arte, el Centre Aragonès de Badalona, el Grup del Parc de Torrents i Lladó i els joves de la Parròquia Mare de Déu de la Salut.

A més, en l’acte del 22 de desembre de la cantada de nadales a la sala d’activitats amb familiars i residents va actuar Toni Cadena, que va cantar i tocar la guitarra amb Adrià Sánchez, treballador de la Residència. Alhora es va projectar el vídeo Memorias, dedicat a l’Alzheimer i gravat pel grup Toni Cadena a la Residència. El 22 de desembre també es va fer el Caga Tió a la Residència.

T’ha agradat? Pots compartir a:

Potser també t’interessi llegir…

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *