30 / oct. / 2023

La prevenció del maltractament, tema de la IV Jornada de Gent Gran a Badalona

El grup d’entitats La Teranyina, entitats que treballen en l’àmbit de la gent gran a Badalona, organitza les Jornades. Roca i Pi en forma part i també dona suport per poder realitzar-les. 

La 4a edició de la Jornada ha estat inaugurada per la regidora Florencia Badia i per Jaume Aymar, president del Patronat de Roca i Pi (26 octubre). 

“Prevenció del maltractament a les persones grans, una realitat invisibilitzada” ha estat el títol de la IV Jornada de Gent Gran a Badalona (26 d’octubre, Centre Cívic La Salut). El grup d’entitats socials La Teranyina, entitats que treballen en l’àmbit de la gent gran a la ciutat de Badalona, organitza aquesta Jornada oberta a la ciutadania. Veure programa

La trobada inclou una part tècnica al matí on s’ha comptat amb una ponència a càrrec de l’advocat Jordi Muñoz sobre la situació actual en relació amb el maltractament a la gent gran. Un dels punts que ha destacat és que “Del maltractament a la gent gran se’n parla poc, hi ha molt poca consciència social”.

També hi ha hagut uns tallers grupals de casos pràctics a càrrec de l’Equip d’Atenció a la Vellesa de l’Anoia (EAVA), un servei que va ser creat per atendre a persones grans en situació de maltractament. En aquests tallers s’ha posat de manifest que cal fer difusió de la importància de protegir a les persones grans del maltractament.

A la tarda s’ha organitzat una activitat lúdica amb animació musical per a persones grans, al mateix Centre Cívic La Salut.  

La Jornada compta amb el suport de la Fundació Llegat Roca i Pi, l’Ajuntament de Badalona, Badalona Serveis Assistencials (BSA) i l’ICS.

T’ha agradat? Pots compartir a:

Potser també t’interessi llegir…

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *