La Fundació Roca i Pi i Ràdio Estel renoven la seva col·laboració

La Fundació Llegat Roca i Pi i l’emissora Ràdio Estel han renovat per una temporada més el conveni que mantenen des de l’any 2014. L’acord es va materialitzar el divendres 5 de març passat. D’aquesta manera, la Fundació que gestiona el llegat de Roca i Pi assegura la producció i emissió de dos programes específics a Ràdio Estel: Àngels i Grans Històries.

 

El programa Àngels s’emet tots els dijous a les 17.30 h i és un espai on es dona veu a diferents entitats socials que operen a través de projectes concrets en el territori del Barcelonès Nord, algunes de les quals són recolzades i acompanyades per la Fundació Llegat Roca i Pi.

 

Grans Històries és una sèrie de 5 programes anuals en els quals s’observa la interacció entre els alumnes de primària de l’escola Mare de Déu de la Salut i alguns dels residents a la residència Roca i Pi a través d’històries de vida. El programa posa l’accent en la relació intergeneracional i ja ha recollit algun reconeixement.

 

A banda, Ràdio Estel també farà difusió d’esdeveniments específics que organitzi la Fundació.

 

Peu de fotografia: El gerent de Ràdio Estel, Enric Frigola (esquerra) i el director general de la Fundació Llegat Roca i Pi, Mijail Acosta (dreta), signen el conveni de col·laboració, en la presència del responsable de la Comissió Social de la Fundació, Josep Anton Caubet.

 

Ben cordialment,

2021-03-16T17:38:20+00:00 16, març, 2021|Sense categoritzar|