2 / oct. / 2023

La Fundació Llegat Roca i Pi presenta la seva acció social a Badalona

130 persones han assistit a l’acte celebrat el 27 de setembre al Museu de Badalona.

“Fem front a la vulnerabilitat a Badalona” ha estat el títol de l’acte organitzat el 27 de setembre per la Fundació Llegat Roca i Pi al Museu de Badalona, on s’ha presentat l’acció social i nous projectes de la Fundació Roca i Pi. L’acte ha comptat amb una reflexió de la mà de l’educador i psicòleg Jaume Funes, ponent convidat que ha ofert una xerrada sobre les claus per millorar l’acompanyament a persones en situació de vulnerabilitat.

La Fundació Llegat Roca i Pi va acompanyar durant l’any 2022, sumant atenció directa i indirecta, a 14.952 persones. A l’acte al Museu de Badalona s’ha destacat que l’acompanyament a moltes d’aquestes persones és possible pel suport i ajut econòmic a entitats de la ciutat que ofereix Roca i Pi a través de convenis de col·laboració.

Durant l’acte s’han explicat els projectes en aliança amb entitats socials desenvolupats amb els objectius de fer front al sensellarisme, fomentar la inserció laboral i l’habitatge per a persones grans autònomes en situació de vulnerabilitat.

Amb l’objectiu de poder arribar a més persones sumant expertesa amb altres entitats, aquest any 2023 han començat a materialitzar-se alguns projectes en aliança nous o s’han ampliat alguns dels existents, principalment en l’àmbit de l’habitatge i acompanyament social relacionat.

Més informació a la Nota de premsa

T’ha agradat? Pots compartir a:

Potser també t’interessi llegir…

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *