25 / març / 2024

La Fundació Llegat Roca i Pi col·labora amb 32 entitats socials a través del programa de convenis anual 2024

El 40% de les aportacions es destinaran a infància i joventut en situació de risc d’exclusió a l’entorn de Badalona

La Fundació Llegat Roca i Pi ha signat el 22 de març nous convenis de col·laboració amb més d’una trentena d’entitats socials, principalment de Badalona, amb l’objectiu de contribuir a l’acompanyament que fan a persones i famílies en risc d’exclusió social. La col·laboració es realitza en el marc d’un Programa de convenis que concreta aportacions econòmiques de la Fundació Roca i Pi a les entitats amb la finalitat de reforçar la seva tasca.

“Novament el major percentatge, un 40%, es destina a infància i joventut d’acord amb les necessitats d’acompanyament a infants i joves en situació de risc d’exclusió social a Badalona, destaca Mar Alsamora, cap d’Acció Social de la Fundació Roca i Pi. “El programa de convenis també contempla l’acompanyament a adults, gent gran, persones nouvingudes i persones amb discapacitat”, afegeix. Mar Alsamora ha posat de manifest també que Roca i Pi té coneixement de primera mà de tots els projectes i que “creiem en l’esforç comú per a una millor ciutat”. 

En total Roca i Pi té previst aportar 538.500 euros, una xifra un 10% superior a la de l’any 2023.

 

Dinàmica de coneixença entre les entitats

Amb motiu de la trobada per fer efectiva la signatura de convenis, Roca i Pi ha organitzat una activitat de coneixença i d’intercanvi entre les entitats per afavorir sinergies en l’acompanyament de persones en situació de vulnerabilitat en l’entorn de Badalona.

La formadora i coach Sònia Miguel ha dinamitzat aquesta activitat, en què cada entitat ha apuntat a què es dedica, el seu nucli de valor i també què pot aportar a les entitats de l’entorn.

M. Carmen Expósito, regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Badalona, ha assistit a la trobada i agraït “la tasca i compromís de les entitats socials”.

T’ha agradat? Pots compartir a:

Potser també t’interessi llegir…

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *