28 / nov. / 2023

La Fundació ”la Caixa”, a través de CaixaBank, col·labora amb la Fundació Roca i Pi per posar en marxa dos pisos del projecte per a gent gran Llars Horitzó a Badalona

La Fundació ”la Caixa” col·labora en el projecte per a gent gran Llars Horitzó a Badalona a través d’una aportació econòmica que farà possible posar en marxa dos pisos dins d’aquest projecte. En total hi viuran 8 persones grans en situació de vulnerabilitat.

El 14 de novembre s’ha signat el conveni de col·laboració a través del qual la Fundació ”la Caixa”, a través de CaixaBank, realitza una aportació econòmica de 7.000 euros per rehabilitar aquests pisos i adquirir mobiliari i electrodomèstics.

Llars Horitzó és un projecte en aliança entre la Fundació Llegat Roca i Pi, la Fundació Llars Compartides i Càritas Diocesana de Barcelona que fa possible que persones grans autònomes puguin viure de forma independent pagant un lloguer assequible. També es fa front a la soledat no desitjada.

D’esquerra a dreta de la foto, Joaquim Planasdemunt, gerent de la Fundació Llegat Roca i Pi, i Daniel Caballero, director Banca d’Institucions de CaixaBank, a la signatura del conveni a la seu de Roca i Pi.

 

T’ha agradat? Pots compartir a:

Potser també t’interessi llegir…

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *