17 / maig / 2024

Jaume Aymar rep el reconeixement Emmanuel Mounier per la seva tasca intel·lectual i per “una vida al servei dels valors cristians i humans”

Membres de l’equip de Roca i Pi i també persones que viuen a la Residència l’han acompanyat en l’acte on ha rebut aquest reconeixement el 16 de maig.

L’Institut Emmanuel Mounier de Catalunya (IEMC) i la Facultat de Filosofia de Catalunya han atorgat el reconeixement Emmanuel Mounier 2024 a Jaume Aymar per la seva tasca intel·lectual en el camp de la història de l’art, així com la seva gestió al capdavant de diverses institucions eclesials al servei de la seva comunicació, divulgació i recerca. El reconeixement també remarca “la seva atenció pels desvalguts des d’entitats com la Fundació Llegat Roca i Pi”.

Moltes persones han volgut acompanyar Jaume Aymar en aquest dia tan especial, entre elles, membres de l’equip de Roca i Pi i també persones que viuen a la Residència, juntament amb persones voluntàries. L’acte s’ha celebrat el 16 de maig a la Sala Sant Jordi del Seminari Conciliar de Barcelona. També han estat presents les Germanes de Bene Mariya que van venir a la Residència aquest any 2024. Jaume Aymar és actualment capellà d’aquesta comunitat de religioses.

Jaume Aymar ha estat membre del Patronat de la Fundació Llegat Roca i Pi des de l’any 2005, exercint com a president durant deu anys. Durant l’acte s’ha fet un repàs a tota la seva trajectòria. “Agraeixo de tot cor aquest reconeixement i el dedico al jesuïta el Dr. Josep M. Coll i Alemany (1934-2017), que em va introduir en el personalisme”, ha destacat Jaume Aymar.

Fotos: Antonio Arévalo

 

Més informació en aquest article de Catalunya Cristiana

 

T’ha agradat? Pots compartir a:

Potser també t’interessi llegir…

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *