L’edifici, format per pavellons interconnectats, s’ha anat renovant i modernitzant i compta amb un ampli espai exterior amb jardí. És un edifici històric ja que havia estat una antiga fàbrica tèxtil

Instal·lacions residència per a gent gran Roca i Pi

RESIDÈNCIA ASSISTIDA A BADALONA

Les instal·lacions de la residència per a gent gran a Badalona de la Fundació Roca i Pi estan dissenyades per proporcionar un entorn segur, còmode i adaptat a les necessitats de la gent gran.

Compta amb 66 habitacions dobles, una consulta mèdica i una sala d’infermeria, un gimnàs, una sala polivalent, una cuina i un menjador.

Les habitacions

66 habitacions dobles.

Totes les habitacions tenen llum natural i estan equipades amb llit, tauleta de nit individual, armari, pilot nocturn, llum de nit individual, separador entre llits i timbre de trucada. Cada habitació té també un lavabo adaptat propi. Algunes de les habitacions disposen de presa de buit i oxigen.

Els accessos funcionen amb sistema telemètric de ditada o bé clauers personals per  garantir la seguretat.

Consulta mèdica i infermeria

La Residència compta amb un despatx on el metge/metgessa passa consulta mèdica i amb una sala d’infermeria al costat que facilita la comunicació entre professionals.

El gimnàs

La Residència té un gimnàs per realitzar exercicis individuals i en grup i també màquines i aparells per exercitar diferents parts del cos segons les necessitats de cada persona. Disposa de barres paral·leles, bicicleta, politges, escales, TENS (estimulació elèctrica), ultrasò, infraroig, parafina, etc.

La sala d’activitats

La sala polivalent, àmplia i amb llum natural, permet organitzar diferents activitats i tallers amb els residents. També celebrar actes de la Residència i diferents activitats amb l’entorn perquè en puguin gaudir les persones residents. Compta amb un petit escenari i també amb projector i pantalla.

Cuina i menjador

La cuina de la Residència disposa de l’espai i l’equipament necessaris de cara a proporcionar un servei i una alimentació adequats a les necessitats dels més de 130 residents. És àmplia, està separada per zones segons l’activitat i permet la correcta mobilitat de les persones i dels estris per transportar el menjar així com garantir la higiene i el correcte tractament dels aliments.

El menjador està situat al costat mateix de la cuina.

A prop de l’Hospital Germans Trias. La residència té una bona i ràpida connexió amb l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona