27 / maig / 2022

Inaugurem el nou centre diürn Folre, que acompanya a persones sense llar a Badalona

El 25 de maig hem inaugurat les noves instal·lacions del centre diürn Folre a Badalona, dedicat a l’atenció de persones en situació de sense sostre.

Les noves instal·lacions del centre diürn Folre a Badalona s’han inaugurat el 25 de maig. El local que acull el nou centre de dia Folre s’ubica ara al carrer Dos de Maig i ha estat adquirit i reformat per la Fundació Llegat Roca i Pi per adaptar-se a les necessitats de les persones sense llar que en fan ús. Folre ofereix esmorzar, dutxes, bugaderia, roba i espai de consigna perquè les persones puguin guardar les seves coses.

Les persones que reben suport al centre han participat en l’acte d’inauguració institucional al matí i en les portes obertes a la tarda. També voluntàries i professionals.

A la inauguració hem estat presents les tres entitats que impulsem en aliança el Programa d’Inclusió Bisbe Carrera, on s’inclou el servei de Folre: la Fundació Llegat Roca i Pi, Sant Joan de Déu Serveis Socials i Càritas Diocesana de Barcelona. També el regidor de Serveis Socials David Torrents, juntament amb Àngel Díaz, Coordinador d’Inclusió, Cohesió Social i Primària de la Direcció General de Serveis Socials de la Generalitat.

Jaume Aymar, president del Patronat de la Fundació Llegat Roca i Pi, ha obert els parlaments institucionals, donant la benvinguda i destacant l’acollida que es dona a serveis com Folre. Mijail Acosta, director de la Fundació Llegat Roca i Pi ha remarcat en l’acte d’inauguració “la importància del treball coordinat entre entitats socials, que permet impulsar aliances per fer realitat projectes com aquests”.

Salvador Maneu, director de Sant Joan de Déu Serveis Socials Barcelona, ha apuntat que “s’ha fet un esforç enorme en l’adequació dels espais, convençuts que els espais també eduquen i contribueixen a la transformació social”. Salvador Busquets, director de Càritas Diocesana de Barcelona, ha recordat que “Fa gairebé 30 anys, sis joves de quatre parròquies de Badalona van engegar el projecte Folre a l’església de Sant Josep, amb il·lusió i un caire totalment voluntari”, i ha destacat que Folre “adopta aquest nom per expressar la seva acció social: recolzar i donar suport a les persones en situació de sensellarisme de Badalona per tal que construeixin de nou la seva vida i arribin a tocar el cel”.

Més informació a la Nota de premsa

T’ha agradat? Pots compartir a:

Potser també t’interessi llegir…

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *