25 / set. / 2023

Exposició de fotos “Els ulls de la vellesa” a la sala d’activitats de la Residència

Mariluz Romero, veïna de Badalona, és l’autora de les onze fotos que des de finals de setembre podeu veure a les parets de la sala d’activitats de la Residència per a gent gran.

Amb motiu del centenari de la Residència, la Mariluz Romero, veïna de Badalona, es va oferir l’any passat per fotografiar les activitats que fan les persones que viuen a la Residència. Concretament la Mariluz viu molt a prop de la Residència i va començar a mitjans del 2022 com a voluntària per fer aquestes fotos.

Dissabte 23 de setembre es van presentar onze d’aquestes fotos a la sala d’activitats de la Residència amb el títol “Els ulls de la vellesa”. Va ser en un acte amb la presència de la Mariluz com a autora de les fotos, de persones residents, i també de familiars, així com de persones voluntàries que ens van acompanyar. Aquestes onze fotos són només una petita mostra de totes les fotografies que ha anat fent durant més d’un any, on les persones residents són les protagonistes.

Sergio Pérez, educador de l’equip d’Educació Social de la Residència, va presentar l’acte destacant que “La Residència és un espai viu, on es respira vida” i donant les gràcies a la Mariluz “per plasmar en cada fotografia vivències i sentiments ens instants congelats en el temps que duraran per sempre”. Durant l’acte també es va projectar un vídeo realitzat per la Mariluz amb moltes de les fotografies que ha anat fent durant tot aquest temps.

T’ha agradat? Pots compartir a:

Potser també t’interessi llegir…

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *