18 / gen. / 2024

El cardenal Omella i el bisbe Javier Vilanova visiten la Fundació Llegat Roca i Pi

El president de Roca i Pi, Jaume Aymar, així com diversos membres del Patronat, han estat presents en la trobada.

El cardenal Omella i el bisbe Javier Vilanova han visitat la Fundació Roca i Pi el 16 de gener, acompanyats per membres del Patronat de l’entitat. A la visita han pogut conèixer els diferents projectes socials de la Fundació.

La visita ha començat a la capella de la Residència de gent gran i ha continuat a la sala d’activitats i a altres espais de la Residència. El Cardenal i el Bisbe han compartit una estona amb persones residents i han conegut les característiques del centre.

Posteriorment s’ha fet una presentació sobre l’acció social de la Fundació. En ella s’ha explicat el suport que es dona a la tasca d’entitats de Badalona i també els projectes desenvolupats en els àmbits d’habitatge, sensellarisme i inserció laboral, seguint la missió de l’entitat d’acompanyar a persones i famílies en situació de vulnerabilitat.

El cardenal Omella ha destacat la “generositat” de Vicenç Roca i Pi -la persona a l’origen de la Fundació- i que “cal mostrar la nostra identitat i que aquesta identitat no es perdi”. El bisbe Javier Vilanova ha remarcat la importància del “treball en xarxa que es fa des de Roca i Pi” i de “teixir aliances a l’hora de desenvolupar projectes”.

Aquí podeu veure algunes fotografies de la visita amb Jaume Aymar, president del Patronat, i amb altres membres del Patronat de Roca i Pi que han acompanyat al Cardenal Omella i a Monsenyor Vilanova durant la visita. Han estat presents a la trobada Andreu Oller, Josep Maria Moré, Eva Gayarre i Josep Maria Rosés com a patrons, així com la cap d’Acció Social Mar Alsamora i el gerent Joaquim Planasdemunt.

 

T’ha agradat? Pots compartir a:

Potser també t’interessi llegir…

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *