17 / maig / 2024

Dues noves Botigues Moda re- a Badalona i a Sant Adrià: llocs de feina sostenibles i socials

La Fundació Roca i Pi hi col·labora i ha participat al maig en la inauguració de dues noves Botigues de la Fundació Formació i Treball.

Aquest mes de maig s’han inaugurat dues noves Botigues Moda re- de Formació i Treball, en col·laboració amb Càritas i també amb la Fundació Roca i Pi, que té una aliança al territori amb Formació i Treball. La primera d’elles està situada al Centre comercial Montigalà de Badalona (Pg. Olof Palme, 36, local 2) i la segona, a Sant Adrià (Av. Catalunya, 57).

A través de la venda de roba de segona mà es dona oportunitats laborals a persones en risc d’exclusió potenciant a més la reutilització, el reciclatge i el consum sostenible.

L’alcalde de Badalona i l’alcaldessa de Sant Adrià han estat presents en la inauguració de les respectives Botigues, així com les regidores de Serveis Socials i Comerç, juntament amb Marina Arnau, codirectora de Formació i Treball.

Mar Alsamora, cap d’Acció Social de Roca i Pi, ha destacat que l’objectiu de l’aliança amb Formació i Treball és sumar esforços per millorar l’àmbit de la inserció laboral per a persones amb especials dificultats a Badalona i a poblacions de l’entorn, d’acord amb la missió de l’entitat.

T’ha agradat? Pots compartir a:

Potser també t’interessi llegir…

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *