30 / set. / 2022

Donatiu a Ucraïna i acte de reconeixement al voluntariat de Roca i Pi

La Fundació Llegat Roca i Pi ha fet un donatiu a Creu Roja per a les persones afectades pel conflicte d’Ucraïna en un acte que ha servit també per reconèixer la tasca de les persones voluntàries que han col·laborat en la recollida d’aquests diners. Voluntaris i voluntàries de la Residència per a gent gran Roca i Pi van elaborar, juntament amb l’equip d’Educació Social, roses i punts de llibre que es van vendre en una parada durant la diada de Sant Jordi per destinar els diners aconseguits a la causa d’Ucraïna (580,50 euros en total).

Durant l’acte s’ha fet referència a altres iniciatives relacionades amb Ucraïna com una pancarta on les persones residents i professionals van dibuixar les seves mans i els seus desitjos de pau, juntament també amb les petjades dels gossos de teràpia assistida d’Itacan. I com la taula rodona organitzada per la Fundació Roca i Pi sobre el tema de la guerra a Ucraïna, el 7 d’abril al Museu de Badalona.

L’acte s’ha celebrat el 28 de setembre a la Residència amb la presència i paraules de Jaume Aymar, president del Patronat de la Fundació Llegat Roca i Pi, i de Rosa Marco, presidenta de Creu Roja Barcelonès Nord, qui ha agraït aquest donatiu. Ha tancat l’acte Jesús Alcalde, una de les persones voluntàries. En el vídeo de sota podeu sentir les paraules de tots ells (el vídeo l’ha fet precisament una altra voluntària, la Mariluz Romero).

T’ha agradat? Pots compartir a:

Potser també t’interessi llegir…

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *