12 / maig / 2023

Diàleg sobre polítiques socials entre entitats i grups municipals

La Fundació Llegat Roca i Pi ha organitzat, juntament amb diverses entitats, un diàleg entre entitats socials de Badalona i representants dels grups polítics de l’Ajuntament.

Promoure el diàleg entre les entitats socials i els grups polítics municipals era un dels objectius de l’acte que ha tingut lloc a la sala d’actes de l’Ateneu Sant Roc el 9 de maig. La Fundació Llegat Roca i Pi ha estat una de les entitats organitzadores i el periodista Fidel Masreal ha moderat el diàleg.

Amb el títol “Les polítiques socials públiques i la gestió municipal a Badalona”, ha presentat l’acte Josep Anton Caubet, de la Comissió Social de Roca i Pi.

Seguidament Ismael Peña López, director de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, ha parlat sobre entitats socials i governança municipal destacant, entre d’altres, la importància d’incorporar la veu d’entitats i ciutadania. En aquest sentit s’ha referit a la necessitat de diàleg i treball constant amb les entitats. Un altre dels punts que s’ha posat de manifest és la necessitat de modernització de l’Ajuntament.

Al diàleg amb els representats polítics dels diferents grups municipals han participat David Mejía (PP), Andrea Zapata (PSC), Carme Martínez (ERC), Aïda Llauradó (En Comú Podem), Dolors Sabater (Guanyem) i David Torrents (Junts). Les entitats que han assistit també han pogut traslladar-los les seves reflexions i preguntes.

La importància de la transversalitat en polítiques socials i el treball comunitari han estat alguns dels punts remarcats en el diàleg.

T’ha agradat? Pots compartir a:

Potser també t’interessi llegir…

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *