Centre diürn Folre

CENTRE DE DIA PER A PERSONES SENSE LLAR

Més de 30 persones acompanyades diàriament al Centre de dia

El Centre de dia és un espai d’acollida que té com a objectiu l’inici de processos de recuperació personal i que ofereix acompanyament social i la cobertura de necessitats bàsiques. Pretén oferir un espai digne on la persona se senti segura, escoltada i respectada.

Les persones sense llar que utilitzen el servei del Centre de dia poden rebre orientació per part de l’equip professional així com fer activitats i també descansar si ho necessiten. El centre de dia facilita que puguin passar el matí fora del carrer i acompanyades.

També cal destacar l’important paper realitzat per les persones voluntàries. Cal dir que el voluntariat està en l’origen d’aquest Centre de dia a Badalona ja que va ser creat fa més de vint anys gràcies a l’impuls d’un grup de voluntaris i voluntàries.

L’any 2022 el centre diürn Folre ha iniciat una nova etapa amb la inauguració d’unes noves instal·lacions al carrer Dos de Maig de Badalona. El nou local ha estat adquirit per la Fundació Llegat Roca i Pi, que l’ha reformat per adaptar-se a les necessitats d’atenció de les persones en situació de sense sostre.

Serveis del Centre de Dia

Acollida, orientació i informació sobre recursos disponibles a la ciutat i vies d’accés

Higiene personal: dutxes i bugaderia

Atenció i suport emocional i personal

Esmorzar bàsic

Espai de descans

Consigna

Activitats i tallers