Àmbits convenis

PROGRAMA DE CONVENIS AMB ENTITATS

Els convenis i aportació econòmica per part de Roca i Pi es donen principalment en els àmbits d’infància i joves en risc (més del 30%)

La Fundació Llegat Roca i Pi ha establert convenis de col·laboració amb més de 25 entitats socials badalonines o que desenvolupen projectes a la ciutat. D’aquesta manera, Roca i Pi garanteix una part del finançament de les activitats i projectes d’aquestes entitats.

La Fundació destina més de 500.000 euros anualment a aquests convenis i realitza un seguiment pel que fa a les activitats finançades per veure quines millores representen per a les persones acompanyades per les entitats.

Els convenis i aportació econòmica per part de Roca i Pi es donen principalment en els àmbits d’infància i joves en risc (45%) i també en el de persones nouvingudes (20%).

Adaptació a les noves necessitats

Cal destacar que l’any 2021 es va signar un conveni amb Càritas Diocesana de Barcelona, parròquies de Badalona i ADRA perquè persones en situació vulnerable puguin disposar d’una targeta moneder per a la compra d’aliments i que siguin elles les que puguin triar els aliments que necessiten.

Més de 3.600 persones són acompanyades a través dels diferents projectes a les quals se sumen les més de 1.000 famílies que poden accedir a la targeta moneder per adquirir aliments.

Distribució per àmbits de l’aportació econòmica

DE LA FUNDACIÓ ROCA I PI A LES ENTITATS SOCIALS

DISTRIBUCIÓ PER ÀMBITS DE L’APORTACIÓ ECONÒMICA DE LA FUNDACIÓ ROCA I PI A LES ENTITATS SOCIALS

Infants i joves en risc (31%)

Persones nouvingudes (11%)

Adults exclusió social (16%)

Tarjeta solidària aliments (29%)

Persones amb DID (6%)

Gent gran (5%)

Emèrgencies socials (2%)