Àmbits convenis

PROGRAMA DE CONVENIS AMB ENTITATS

Els convenis i aportació econòmica per part de Roca i Pi es donen principalment en els àmbits d’infància i joves en risc 

Convenis de col·laboració amb més de 30 entitats socials

ACTIVITATS I PROJECTES A BADALONA

La Fundació Llegat Roca i Pi ha establert convenis de col·laboració amb més de 30 entitats socials badalonines o que desenvolupen projectes a la ciutat. D’aquesta manera, Roca i Pi garanteix una part del finançament de les activitats i projectes d’aquestes entitats.

La Fundació destina més de 500.000 euros anualment a aquests convenis i realitza un seguiment pel que fa a les activitats finançades per veure quines millores representen per a les persones acompanyades per les entitats.

Els convenis i aportació econòmica per part de Roca i Pi es donen principalment en els àmbits d’infància i joves en risc. També hi ha convenis en els àmbits de persones adultes en situació d’exclusió o persones nouvingudes, entre d’altres.

Adaptació a les noves necessitats

Cal destacar que a través del conveni amb Càritas Diocesana de Barcelona, s’arriba a una desena de parròquies perquè persones en situació vulnerable puguin disposar d’una targeta moneder per a la compra d’aliments i que siguin elles les que puguin triar els aliments que necessiten.

Distribució per àmbits de l’aportació econòmica

DE LA FUNDACIÓ ROCA I PI A LES ENTITATS SOCIALS

DISTRIBUCIÓ PER ÀMBITS DE L’APORTACIÓ ECONÒMICA DE LA FUNDACIÓ ROCA I PI A LES ENTITATS SOCIALS

Infància i joventut en risc (35%)

Adults en exclusió social (16%)

Persones nouvingudes (10%)

Diversitat funcional (5%)

Gent gran (5%)

Tarjeta solidària (28%)

Altres (1%)

A través d’aquests convenis anuals el passat any 2023 es va donar suport per poder acompanyar més de 13.500 persones.