30 / gen. / 2022

ACOL per regularitzar la situació administrativa de les persones participants: accions formatives

La línia ACOL té per objectiu regularitzar la situació administrativa de les persones participants i facilitar la inserció social i laboral dels col·lectius més vulnerables.

La Fundació Llegat Roca i Pi ha estat beneficiària d’una subvenció en el marc de la línia ACOL del programa “Treball i formació”, atorgada pel SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), per desenvolupar accions d’experiència laboral i accions formatives dirigides a persones amb especials dificultats d’accés al mercat laboral.

En concret, una persona participant a l’ACOL ha realitzat una formació sobre competències digitals bàsiques al desembre de 2021, i una altra formació centrada en el treball en equip a principis del 2022. Aquestes accions formatives han estat impartides per la Fundació Formació i Treball a la seva seu de Sant Adrià de Besòs.

L’objectiu és que aquesta persona tingui la possibilitat de regularitzar la seva situació administrativa a través de l’ACOL i pugui incorporar-se posteriorment al mercat laboral.

El projecte ACOL és promogut pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, juntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya i s’inscriu dins del Programa Treball i Formació. L’objectiu és atorgar subvencions que han estat destinades a entitats socials per a la contractació i formació de persones en situació administrativa irregular en el marc del programa Treball i formació. Aquesta línia és finançada pel Fons Social Europeu en el marc del Programa Operatiu de Catalunya 2014-2020.

T’ha agradat? Pots compartir a:

Potser també t’interessi llegir…

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *