24 / nov. / 2022

A la Taula Sense Llar de Badalona: commemoració del Dia Mundial de Persones Sense Llar (24 novembre)

Com a entitat membre de la Taula Sense Llar de Badalona, la Fundació Llegat Roca i Pi ha tornat a commemorar el Dia Mundial de Persones Sense Llar. Aquest any 2022 s’ha fet coincidir amb aquest dia la presentació de la nova web de la Taula Sense Llar de Badalona, una web que recull la descripció dels serveis i també les dades de contacte.

La nova web de la Taula s’ha presentat en roda de premsa a l’Ajuntament de Badalona i recull alguns serveis que són fruit de projectes en aliança entre la Fundació Roca i Pi i altres entitats. En aquesta roda de premsa s’ha destacat que la Taula Sense Llar de Badalona atén 1.054 persones en situació de sensellarisme i que entitats i Ajuntament han de continuar treballar coordinadament i sumant esforços davant la problemàtica de l’habitatge.

També, com en anys anteriors, les entitats de la Taula han organitzat un acte al carrer, aquest cop a la plaça Pompeu Fabra, per reivindicar els drets de les persones sense llar. S’ha llegit un decàleg de reflexions, s’ha fet referència a la nova llei contra el sensellarisme i s’han exposat dibuixos de persones sense llar que són acompanyades per diferents serveis de la Taula. Les persones assistents també han fet una pintura participativa.

T’ha agradat? Pots compartir a:

Potser també t’interessi llegir…

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *