Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /mnt/web112/b3/23/57774423/htdocs/wp-includes/functions.php on line 4138 Treballa amb nosaltres – Fundació Privada Llegat Roca i Pi
Treballa amb nosaltres 2017-06-23T12:13:49+00:00

TREBALLA AMB NOSALTRES

Una de les missions de la Fundació Privada Llegat Roca i Pi és acompanyar els residents al llarg del darrer projecte de vida. Oferim una atenció adaptada a potenciar les seves capacitats funcionals i psicològiques, per això comptem amb un equip professional que engloba totes les àrees importants : medicina, infermeria, fisioteràpia, educació social, terapeuta ocupacional, psicòleg, treball social, gerocultores, neteja, cuina, bugaderia, manteniment o administració.

Totes les persones que formen part del nostre equip, doncs, tenen un paper important en el dia a dia de la residència, per això demanem vetllar per valors com l’empatia, el respecte i la professionalitat envers els residents i usuaris que confien en nosaltres.

Per la nostra part, farem tot el possible per a que el pas professional per la nostra entitat signifiqui una experiència constructiva, enriquidora i agradable a nivell personal i laboral.

En aquest document PDF pot visualitzar-se el conveni laboral que regeix la nostra tasca.

Pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic info@rocaipi.cat