SANT JORDI 2020

En ple estat d’alarma pel COVID-19, la Residència Roca i Pi, no hem volgut deixar de celebrar la diada de Sant Jordi d’una manera molt especial.

 

S’ha fet un àudio que inclou un recital de poesia on familiars i amics s’han sumat a l’art de recitar en un dia tan esperat per tots. Els familiars i amics que han participat són: Ángela Agustench, Juana Acosta, Ana Acosta, Ana María Arcos, Isabel Maria Dominguez, Ana María Muñoz, Montserrat Arcos, María José Barceló, Pilar Barceló, Jesús Alcalde, Rosa María Caballé, Mercedes Valdeolivas, Alejandro Escudero, Ángela D’Agostino, Ana Mª Martignani Politi, Luis Roda, Antonia Ceballos, Juan López y Dora Nocete. Agrair també al company Sergio del Hoyo pel muntatge d’aquest meravellós àudio.

 

La filla de Candelaria Martínez, Ana María Arcos, ens ha explicat a través d’un àudio la Llegenda de Sant Jordi i ha realitzat per als residents i personal unes petites roses de ganxet per posar-se a la solapa.

 

Com ja és tradició hem comptat amb les roses de teles solidàries fetes pels integrants del Taller Sant Isidre de Badalona. En aquesta ocasió les roses han anat acompanyades d’un poema personalitzat per a cada resident elegit per Josep Antón Caubet i amb la col·laboració pel que fa a el disseny gràfic de Maite Puyoles.

 

Les companyes del servei de bugaderia i de neteja també han volgut contribuir en un dia tan assenyalat: Carmen Martínez ha realitzat una preciosa targeta amb un drac i la senyera catalana; Carmen Burgos amb ajuda de la seva mare i filles han fet amb tela de polipropilè unes roses d’alegres colors; Montse Ortega juntament amb les seves filles han retallat les fulles per les roses solidàries; i Paloma Ruíz ha realitzat unes roses molt creatives de paper amb unes palletes.

 

Agrair als alumnes i l’equip docent de l’escola Lestonnac de Badalona per fer-nos arribar dibuixos de dracs perquè ens ajudin a lluitar contra aquesta pandèmia i a Patricia Sánchez de l’entitat ITACAN per compartir amb nosaltres una fotografia de Kai i Shiva recordant-nos que Sant Jordi és la festa de llibre i de la rosa.

 

Volem donar les gràcies a tots els que heu contribuït, tot i el confinament pel COVID-19, a celebrar la diada de Sant Jordi.

 

Moltes gràcies!

 

 

2020-04-28T16:04:47+00:00 28, abril, 2020|Sense categoritzar|