PROJECTE INTERGENERACIONAL COL·LEGI MARE DÉU DE LA SALUT DE BADALONA

El passat dia 16 d’octubre vam iniciar per dotzè any consecutiu el Projecte Intergeneracional amb els alumnes d’infantil i primària del Col·legi Mare de Déu de la Salut de Badalona.

L’objectiu d’aquest projecte d’intercanvi intergeneracional i bidireccional és facilitar l’aprenentatge i coexistència entre petits i grans i fomentar el diàleg entre generacions.

Al llarg d’aquest any realitzarem tres grans activitats: Contes d’Ahir i d’Avui, a on els nostres residents i usuaris del centre de dia es desplacen a l’escola un cop al mes i expliquen contes als alumnes d’infantil de P5 ; el Teatre d’Ahir i d’Avui, on els alumnes de 4t de primària (cicle mitjà) conjuntament amb els residents de Roca i Pi, preparen una obra de teatre. Aquest any farem el musical de Shrek; i, els Tallers Compartits d’Ahir i d’Avui on els alumnes de cinquè i sisè de primària (cicle superior) es desplacen a la Residència un cop al mes i realitzen diferents tallers conjuntament amb la gent gran. Els tallers que es realitzaran aquest any són el de ràdio, bingo, costura, cuina, hort i estimulació cognitiva.

Finalment, volem agrair la visita que hem tingut aquest inici de curs de 15 directius i professors dels Salesians de Roma (Itàlia) interessats a conèixer el nostre projecte intergeneracional.

Moltes gràcies per la vostra visita!

 

2019-11-26T15:11:24+00:00 05, novembre, 2019|Sense categoritzar|