Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /mnt/web112/b3/23/57774423/htdocs/wp-includes/functions.php on line 4138 Persones en risc d’exclusió social – Fundació Privada Llegat Roca i Pi
Persones en risc d’exclusió social 2017-06-21T12:01:37+00:00

PERSONES EN RISC D’EXCLUSIÓ SOCIAL

Aquest pla d’acció es composa de Menjador Social, el Taller Prelaboral Sant Isidre i el Sistema d’atenció a les emergències. Un conjunt d’iniciatives adreçades a col·lectius amb especials dificultats i a persones sense sostre que la Fundació Roca i Pi porta a terme en col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona i la Fundació de Formació i Treball.

PERSONES EN RISC D’EXCLUSIÓ SOCIAL

Aquest pla d’acció es composa de Menjador Social, el Taller Prelaboral Sant Isidre i el Sistema d’atenció a les emergències. Un conjunt d’iniciatives adreçades a col·lectius amb especials dificultats i a persones sense sostre que la Fundació Roca i Pi porta a terme en col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona i la Fundació de Formació i Treball.

Dins d’aquest àmbit, la Fundació també dóna suport a les parròquies que reparteixen menjar a les famílies i ofereix ajuts individuals a persones en situació transitòria que necessiten ajuda i es troben a l’espera de la resposta del sistema públic de serveis socials. Roca i Pi col·labora estretament amb Càritas donant suport a la Caseta del Bisbe Carrera, on s’hi ofereixen places d’habitatge, i amb el Projecte FOLRE d’atenció a persones sense sostre, que

posa a disposició de persones que viuen al carrer o en infrahabitatges, un espai de convivència i un sopar calent. L’ objectiu és ajudar a les famílies que no tenen recursos per a cobrir les seves necessitats bàsiques i que puguin retrobar les seves capacitats i potencialitats i, a més, enfortir la xarxa d’atenció a les persones sense sostre de Badalona.

Dins d’aquest àmbit, la Fundació també dóna suport a les parròquies que reparteixen menjar a les famílies i ofereix ajuts individuals a persones en situació transitòria que necessiten ajuda i es troben a l’espera de la resposta del sistema públic de serveis socials. Roca i Pi col·labora estretament amb Càritas donant suport a la Caseta del Bisbe Carrera, on s’hi ofereixen places d’habitatge, i amb el Projecte FOLRE d’atenció a persones sense sostre, que posa a disposició de persones que viuen al carrer o en infrahabitatges, un espai de convivència i un sopar calent. L’ objectiu és ajudar a les famílies que no tenen recursos per a cobrir les seves necessitats bàsiques i que puguin retrobar les seves capacitats i potencialitats i, a més, enfortir la xarxa d’atenció a les persones sense sostre de Badalona

MENJADOR SOCIAL

Ofereix un àpat al migdia a les persones sense sostre de Badalona durant tots els dies de l’any. El projecte va més enllà del servei d’alimentació i ofereix una sèrie de prestacions logístiques per a promoure la inclusió i inserció d’aquestes persones a través del suport i la motivació. El servei s’ofereix amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona i s’adreça a persones soles que no disposen d’allotjament ni recursos suficients per a cobrir les seves necessitats bàsiques o que es troben en un procés d’inserció social. Totes elles accepten mantenir un Pla Bàsic de Treball Social.

TALLER PRELABORAL SANT ISIDRE

És un centre sòcio-ocupacional adreçat a persones sense llar que vol permetre als seus usuaris fugir de les situacions d’exclusió social i que els acostin a hàbits sòcio-laborals. Els usuaris provenen del projecte FOLRE, la Casa d’Acollida Bisbe Joan Carrera, de Càritas i del Menjador Social de Badalona.

El projecte atén a persones que necessiten tenir una ocupació i/o feina que s’adapti a la seva realitat. Dóna una formació pràctica que permet obrir les perspectives d’inserció sòcio-laboral i que fa que els usuaris se sentin útils i vàlids davant d’ells mateixos i de la societat. També permet desenvolupar actituds de treball com el compromís, la constància, el treball en equip o la feina ben feta.