La Fundació Horitzó dóna a la Fundació Roca i Pi l’edifici que albergarà el projecte Llar Hortizó

La Fundació Roca i Pi com a nova responsable de la titularitat d’aquest edifici situat al carrer Santa Madrona 47-48 de Badalona, posarà al servei de la ciutat i del Barcelonès Nord un nou projecte d’habitatge compartit per a persones grans -majors de 60 anys- amb capacitat i voluntat de compartir casa amb altres persones que, com elles, es trobin en una situació de vulnerabilitat econòmica.

El projecte, desenvolupat per la Fundació Roca i Pi juntament amb Càritas Diocesana de Barcelona, la Fundació Llars Compartides i la Fundació Amorós Garriga, té per objectiu fer de l’envelliment actiu dels seus usuaris una possibilitat de millora de la pròpia qualitat de vida.

La rehabilitació de l’edifici se centrarà en convertir aquest antic equipament residencial en un nou equipament alternatiu, modern, funcional i accessible que albergarà Llar Horitzó – Fundació Roca i Pi ; amb una finalitat molt clara de millorar la qualitat de vida de les persones grans que no volen envellir en soledat, permetent-les participar activament en un projecte de cohabitatge.

L’acte de cessió de l’edifici tindrà lloc en la mateixa finca, al carrer Santa Madrona 47-48 de Badalona el dilluns 28 de gener a les 13h.

2019-01-25T13:20:42+00:00 25, gener, 2019|Sense categoritzar|