INTERVENCIONS TERAPÈUTIQUES ASSISTIDES AMB CANS

El dia 16 de desembre vam fer el lliurament de les postals de Nadal als nostres residents que participen en la Teràpia Assistida amb Gossos.
Ja fa dos anys que vam iniciar aquest projecte amb l’entitat ITACAN amb l’esperit d’acostar les Intervencions Assistides amb Animals a tots aquells usuaris amb necessitats específiques, complementant i donant suport a les teràpies tradicionals i millorant així la qualitat de vida d’aquestes persones grans.
Hem pogut comprovar a través d’aquests anys que aquest tipus de teràpia aporta un munt de beneficis: augmenten l’empatia, milloren la socialització, redueix la resistència a la teràpia, desinhibeix a les persones, milloren la relació de l’usuari amb l’entorn, redueixen la pressió arterial i l’estrès, trenquen la rutina, brinden contacte físic, augmenten l’autoestima i són una excel·lent eina de motivació.
Com poden veure les fotografies realitzades per a la postal de Nadal tant els residents com Shiva i Kai són d’allò més fotogènics i s’ho van passar molt bé disfressant-se amb ulleres i diademes amb motiu nadalenc.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

2020-01-07T16:06:11+00:00 07, gener, 2020|Sense categoritzar|