I JORNADA “MANIFEST PER ATURAR EL MALTRACTAMENT A LES PERSONES GRANS”

Ens plau comunicar que el pròxim 14 de juny a les 9.30 h al Palau Macaya de Barcelona tindrà lloc la I Jornada de les entitats que estem adherides al manifest per aturar el maltractament, emmarcada en el Dia Mundial de la Presa de Consciència de l’Abús i el Maltractament vers les Persones Grans. Properament enviarem el programa i obrirem les inscripcions per assistir a l’acte. 

Adjuntem el document del manifest amb el llistat de les 65 entitats que estem adherides, i agrairíem que en féssiu difusió mitjançant les vostres webs per tal de donar major visibilitat al moviment que hem creat i la feina que estem desenvolupant. 

Per aquelles entitats que no heu participat en els grups de treball, clicant aquí tindreu un breu resum de què s’ha fet aquests darrers mesos. Les conclusions de cadascun dels grups s’exposaran el dia de la Jornada.

Sol·licitem, a aquells que encara no ho heu fet, que ens envieu el logo de la vostra entitat, per confeccionar un document de les adhesions, abans del 30 de maig.   

Salutacions i fins ben aviat,

MANIFEST

2019-05-20T17:58:12+00:00 16, maig, 2019|Sense categoritzar|