EL NADAL MARCA EL PROGRAMA D’ACTIVITATS DE LA RESIDÈNCIA ROCA I PI

El passat mes de desembre, els usuaris de la Residència Llegat Roca i Pi, es van trobar amb un calendari ple d’activitats nadalenques, en què van participar els seus familiars i van col·laborar entitats socials i culturals del municipi de Badalona.
El programa va comptar amb el concert de Nadal de la Coral La Badalonense i del Conservatori de Música de Badalona. També de l’actuació musical del Cor Rociero “El Rincón del Arte”, de les cançons de la Confraria del Bon tunar Antics Tunos de Barcelona, de les varietés del Grup d’Amics de Premià i de l’actuació en playback de les “Dones de Santa Coloma”. Sense oblidar la cantada de nadales dels nens i nenes de catequesi de la Parròquia de Sant Francesc i de l’actuació de ball de l’Escola de Dansa Multiestil del Barri de la Morera.
Així mateix, es van realitzar activitats intergeneracionals amb diferents centres educatius de Badalona, els nens i nenes de 6è de primària del Col·legi Mare de Déu de la Salut, dels joves de tercer d’ESO de l’Escola Mireia i dels joves de l’aula d’acollida de Lestonnac.
Per tot això, voldríem agrair a totes les entitats, agrupacions i escoles que ens han visitat durant aquest Nadal l’alegria que ens han transmès amb les seves actuacions y activitats realitzades ja que gràcies a elles els residents i els usuaris de centre de dia ho han passat d’allò més bé.

Moltes Gràcies!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

2020-01-07T16:45:26+00:00 07, gener, 2020|Sense categoritzar|