POSTAL DE NADAL 2019

Com cada any, la Residència i Centre de Dia Roca i Pi, ha participat en el 18è Concurs de Postals de Nadal “Gent Gran, Gent Artista” que organitza l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA).
Un jurat format per membres d’ ACRA triarà els guanyadors en quatre categories: la postal més creativa, la millor postal de treball artesanal, la millor de treball col·lectiu i la postal amb el missatge de Nadal més entranyable. La postal guanyadora en la categoria “més creativa” serà utilitzada per ACRA per felicitar el Nadal.
A més, totes les postals participants podran ser votades pels internautes. Cas que rebin més vots, seran tingudes en compte pel jurat del concurs.
Aquí teniu la postal que presentem al concurs sota el títol “Units creem el Nadal”, desitgem que us agradi i el missatge de Nadal escollit per aquest any és “Que la il·lusió, l’esperança i la màgia del Nadal arribi a totes les llars, i sobretot a aquelles persones que més ho necessiten, perquè ompli els vostres cors de pau, llum i felicitat. Bon Nadal!”
Els residents i usuaris de centre de dia que han participat en la creació d’aquesta postal de Nadal són: Miquel Soliva, Ana Mª Pinet, María Lorente, Inés M. Pérez, Francisca Navas, Teresa Lorente, Antonio Moreno, Pere Masip, María Hurtado, Dolores Naranjo, Isidra Cabezas, María Rosa Bartolomé, Victoria Rivera, Luisa Sanchez, Rosario Aguilera, Montserrat Soler, Rafaela Nadales, María Rosa Navarro i Pepi Pesas.
A partir del 27 de novembre fins al 8 de desembre ja es pot començar a votar les postals de Nadal al concurs d’ ACRA «Gent gran, Gent artista».
Entreu a l’enllaç: https://gentgrangentartista.acra.cat/voteme/32371/635892259?lc=sapa&ep1=ws
Us animem a votar la nostra postal i a compartir aquest enllaç!

2019-11-26T15:24:29+00:00 25, novembre, 2019|Sense categoritzar|