Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /mnt/web112/b3/23/57774423/htdocs/wp-includes/functions.php on line 4138 Col·laboracions amb altres entitats – Fundació Privada Llegat Roca i Pi
Col·laboracions amb altres entitats 2017-05-19T12:44:15+00:00

COL·LABORACIONS AMB ALTRES ENTITATS

Dins del pla d’acció desenvolupat pel Patronat de la Fundació Roca i Pi i els quatre eixos prioritaris d’intervenció, s’han establert els següents llaços de treball amb diverses organitzacions del Barcelonès Nord:

COL·LABORACIONS AMB ALTRES ENTITATS

Dins del pla d’acció desenvolupat pel Patronat de la Fundació Roca i Pi i els quatre eixos prioritaris d’intervenció, s’han establert els següents llaços de treball amb diverses organitzacions del Barcelonès Nord:

Cap persona gran sola o desemparada. Vellesa digna!

Convenis amb la Fundació Amics de la Gent Gran, Colònies per a Gent Gran “Som-hi” de la Parròquia de Sant Francesc, Fundació Llars Compartides i aportacions específiques per a l’atenció de persones grans de la Residència Roca i Pi en qualitat de beneficiats.

Acció directa: Projecte Àngels

Suport a infants i joves en risc. Igualtat d’oportunitats!

Convenis amb la Fundació l’Ateneu Sant Roc, l’Associació La Rotllana, Projecte Educ@t – Districte 3, la Fundació Espai, Natura i Joventut, la Fundació Pere Tarrés, la Fundació Salut Alta, MIJAC – Sant Antoni de Llefià, la Fundació Catalunya La Pedrera-Serveis Socials Centre, les Escoles d’Educació Especial i la Parròquia de Sant Francesc Beques Estiu.
La col·laboració estreta amb diverses entitats i organitzacions del territori en forma de suport econòmic, cessió de locals, aportació de beques per a activitats educatives i del temps lliure, són algunes de les implicacions que la Fundació Roca i Pi es marca amb les entitats. La implicació es dóna al conjunt de la geografia del territori, intentant cosir el conjunt del mateix amb aportacions als llocs i activitats més significatives, motivadores i amb àmplia repercussió social.

Acompanyem les persones. Ningú sense menjar o sostre!

Convenis amb Càritas, FOLRE, la Fundació Acollida i Esperança, l’Associació Social Gorg Mar, la Fundació Mambré, Voluntaris Badalona, suport a les Caritas Parroquials de Badalona, Associació Ponts per la Pau, Projecte de Salut Mental del Barcelonès Nord, Salut Mental de Catalunyas i ISIL.

Acció directa: Menjador social i Protocol d’atenció a emergències socials.

Inserció laboral. La feina una prioritat!

Convenis amb Cehda-Conreu Sereny, Fundació Formació i Treball.

Acció directa: Taller Ocupacional Sant Isidre i Projecte Àngels dins d’Àngels EI.