CELEBRACIÓ DEL CENTENARI DE MARINO ESCUDERO SALVADOR A LA RESIDÈNCIA LLEGAT ROCA I PI DE BADALONA

El passat 27 de desembre es va celebrar a la residència Llegat Roca i Pi el 100 aniversari del Sr. Marino Escudero Salvador.
A la festa hi van estar presents els seus familiars més propers: fills, néts, besnéts, etc. També la regidora de gent gran, Andrea Zapata i la cap d’unitat sociocultural de persones grans, Encarna Pérez, de l’Ajuntament de Badalona.
Es va obsequiar al Sr. Marino Escudero amb un ram de flors, l’escultura dels nens saltant en nom de la ciutat de Badalona, i la medalla centenària junt amb un missatge en nom del Conseller del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. A més, per part de la residència, es va fer entrega d’un quadre amb el relat de la seva historia de vida.
Per dinamitzar la festa vam comptar amb la musicoterapeuta de la residència, Elisenda Fàbregas, que va cantar una de les cançons preferides del Sr. Marino Escudero, que es titula “Clavelitos” de l’artista Joselito. També amb l’actuació de la Coral Infantil formada por nens i nenes dels col·legis de l’Artur Martorell, Jungfrau, Lola Anglada y Salvador Espriu dirigida per la seva professora de música Marta Mateu.
Com marca la tradició tots els presents vam cantar la cançó de “moltes felicitats” mentre entrava a la sala el pastís d’aniversari. El Sr. Marino Escudero va bufar les espelmes del pastís acompanyat dels seus besnéts.

Un cop més va quedar clar que fer anys és motiu d’alegria i celebració.

Moltes felicitats Marino!

2020-01-07T15:53:32+00:00 07, gener, 2020|Sense categoritzar|