CARNESTOLTES 2020

A la Residència i Centre de dia per a gent gran “Llegat Roca i Pi” de Badalona, el passat divendres 21 de febrer vam celebrar el Carnaval.
Va ser una festa plena de música, ball, disfresses i sobretot molta alegria i ganes de passar-ho bé.
Residents, familiars i treballadors ens van regalar actuacions molt variades: El grup disfressat de pintores van interpretar la cançó «De colores», el de Cabaret dels anys 20 la cançó de xarleston «Mama Cómprame Unas Botas», el de The Five Senses van interpretar la cançó de «Los cinco sentidos» al costat de «Fireball», els disfressats de nens petits van interpretar la cançó infantil «El Patio de Mi Casa» i els gimnastes dels anys 80 van posar el toc d’humor interpretant la cançó de «Fame».
La sorpresa de la tarda va ser l’actuació de Sergio (educador social) i Roser (infermera) que van interpretar a la coneguda cançó de Grease «You’r The One That I Want». Per finalitzar no va faltar la tradicional rua al ritme de la cançó de «Carnaval, Carnaval te quiero» de Georgie Dann.
A més hi va haver un concurs de disfresses i els guanyadors a la millor disfressa col·lectiu van ser el grup The Five Senses. Una decisió molt renyida pel jurat format per un alumne de l’Escola Betúlia, un familiar i una resident.
Va ser una tarda molt divertida, amb música i ball, per acabar després berenant pa amb tomàquet i botifarra d’ou.
!Moltes gràcies als residents, familiars i treballadors que van contribuir al fet que fos una tarda de Carnaval ple de rialles i diversió!

2020-02-25T18:04:40+00:00 25, febrer, 2020|Sense categoritzar|