CARNESTOLTES 2019

La tarda del dijous 28 de febrer ens vam posar els banyadors i les ulleres de sol i vam viatjar al Hawai per celebrar el Carnestoltes, coincidint amb el dia de Dijous Gras. Va ser una festa plena de música, balls, disfresses, i sobretot molta alegria i ganes de passar-ho bé. Residents, familiars i treballadors ens van regalar actuacions molt variades: van recordar cançons dels anys 60 i 70 com María Isabel o Eva Maria.  Els Pallasos van interpretar la cançó més coneguda dels ‘Payasos de la Tele’, la ‘Gallina Turuleca’, entre d’altres. Els Hippies van ballar al son de la música de Bob Marley i les ‘Hawaianas’  van ballar la cançó típica d’aquesta temática, ‘Hawaii Bombay’ de Mecano.

A més, hi va haber un concurs de disfresses i els guanyadors va ser el grup dels ‘Hippies’.  La decisió va ser presa pel jurat format per voluntaris i treballadors de la casa.

Per acabar, hi va haber berenar per tothom: pa, amb tomàquet i oli, amb botifarra d’ou i flam d’ou, sent la gastronomia popular de la festivitat de Dijous gras, per a tots els residents, els familiars d’aquests, els voluntaris i els treballadors d’aquesta casa.

Us deixem amb unes imatges que mostren la alegria d’aquest día festiu:

 

2019-03-14T10:04:21+00:00 14, març, 2019|Sense categoritzar|