ACTIVITATS 20/03/2020

A la Residència i Centre de dia per a persones grans “Llegat Roca i Pi” de Badalona, continuem fent activitats dirigides als nostres residents per a afavorir el manteniment de les capacitats físiques i cognitives, convertint les activitats en un mitjà de socialització, afavorint la comunicació i la relació amb l’entorn més immediat.
Aquesta setmana a causa de la situació actual que estem vivint sobre la pandèmia del Covid-19, s’han canviat i adaptat les diferents activitats que es realitzen des del Departament d’Educació Social: al matí s’han realitzat activitats en La Rambla, en la qual hem fomentat el benestar físic, psicològic i mental a través de l’estimulació cognitiva i la música, en la qual els nostres residents no han parat de cantar i alguns fins i tot, s’han atrevit a ballar.

Les activitats destacades de la setmana han estat les següents:

El dimecres a la tarda vam fer una activitat musical especial pel fet que l’endemà era el dia del pare. L’activitat consistia a visionar vídeos i recordar cançons conegudes cantades per diferents cantants al costat dels seus fills.

El dijous, coincidint amb el dia de San José i del Dia del pare, i de l’últim dia de l’hivern, l’acomiadem en gran. Al matí es va fer una sessió especial dedicada a la nova estació de l’any, la Primavera, en la qual els residents van poder recordar i cantar cançons primaverals. Alguns residents van poder sortir a fer una passejada pels voltants de la residència i poder gaudir del bon temps que va fer.
Sent un dia especial, l’empresa Serunion juntament amb la coordinadora del centre, Inma Calderón, van poder brindar als residents un menú especial: de primer sopa de peix, de segon xai amb patata al forn i per a postres, crema catalana. Els residents van degustar tots els plats i van gaudir del menú.
I a la tarda, a la sala d’activitats, van poder gaudir de la pel·lícula: Violetes imperials, és una pel·lícula comèdia-musical de l’any 1952, dirigida per Richard Pottier amb Carmen Sevilla i Luis Mariano, entre altres. Van gaudir molt, molts dels residents la van veure fa molt temps i els va fer molta il·lusió poder-la veure de nou.
El divendres, coincidint amb la benvinguda a la primavera, vam fer un Vermut en la gruta de Lorda del jardí de Roca i Pi. Els nostres residents van gaudir del matí a l’aire lliure, en la qual van treballar les seves capacitats cognitives a través d’una sèrie de preguntes sobre la ciutat de València i la seva cultura, ja que dimarts passat va ser el dia del seu patró. També van col·laborar per a realitzar un vídeo amb diferents missatges amb la cançó ‘Resistiré’ del Dúo Dinámico, que s’ha convertit en tot un himne, per a fer-l’hi arribar als seus familiars per a dir-los que estaven bé.
I a la tarda, els residents no van faltar a la cita del Bingo i del Bingo adaptat. Els guanyadors dels diferents bingos van ser: Julián de Jodar (línia), Josefa Pesas (línia), Gloria Garcés (bingo), Montserrat Soler (bingo), Concepción Vallés (bingo), Joaquina Famadas (línia) i María Hurtado (bingo).

 

2020-03-23T15:12:54+00:00 20, març, 2020|Sense categoritzar|