LA CASTANYADA

Com cada any, a la Residència Roca i Pi, hem celebrat el dia 31 d’octubre amb molta il·lusió la celebració de la Castanyada.
Cada un dels racons de la residència s’ha decorat amb fulles amb els típics colors de la tardor i amb els productes de l’època: castanyes, moniatos …
Un dia abans, aprofitant l’activitat de cuina setmanal, es va organitzar un taller de panellets, en el qual tots els participants van posar, literalment, les mans a la massa per elaborar aquests fantàstics dolços en les seves diferents varietats (pinyons, ametlla, xocolata ,. ..).
Tothom es va implicar en aquesta festa: treballadors, voluntaris, residents i usuaris de centre de dia. Els assistents van gaudir amb la música i un ball alegre i variat conduït per l’educador social Sergio Pérez, i com no podia ser d’una altra manera, amb l’estimada Castanyera que enguany va ser representada per una de les nostres residents la Sra. Inés M. Pérez .
Per berenar vam poder degustar els típics panellets i tampoc van faltar els moniatos i una mica del tradicional moscatell.
La veritat és que ho vam passar d’allò més bé.

2019-11-05T16:13:40+00:00 05, novembre, 2019|Sense categoritzar|